Resalta Bugarska je završila novi projekt rasvjete za Thrace Ipoma

Resalta je završila svoj najnoviji projekt industrijske rasvjete za Thrace Ipoma u Sofiji, Bugarska.  Thrace Ipoma, dio grupacije Thrace group, vodeća je tvrtka za proizvodnju raznih vrsta ambalažnih proizvoda. Thrace Ipoma broji preko 200 radnika i godišnje proizvodi više od 8.000 tona polimera za industrijsku robu široke potrošnje i ostale upotrebe.

Sa svrhom optimizacije energetske učinkovitosti, tvrtka Thrace Ipoma je odlučila provesti renovaciju postojećeg sustava rasvjete. Za ovog proizvođa ambalažnih proizvoda, od izuzetne je važnosti bila brza realizacija projekta bez vlastitog početnog ulaganja. Klijent je izabrao Resaltu kao partnera u ovom projektu, koja je provela financiranje cjelokupnog projekta, vodila montažu opreme i brinula o radu i održavanju iste kroz cijelo vrijeme trajanja ugovora. Resalta je provela zamjenu 236 metal halogenih rasvjetnih tijela energetski učinkovitijom LED tehologijom smanjujući pri tome 73% godišnje potrošnje električne energije. Uz uštedu energije dodatno će se smanjiti emisija CO2 u iznosu 236 tona godišnje te troškovi održavanja za 71%. Također, Resalta pokriva sve rizike kroz 3 godine trajanja ugovora.

Renovacija rasvjetnih instalacija je jednostavan i brz način za povećanje učinkovitosti i ostvarenje uštede zbog visoke energetske učinkovitosti LED rasvjete, znatno manje potrošnje električne energije u usporedbi metal halogenom tehnologijom te produljenog vijeka trajanja. Dodatno, LED tehnologija omogućuje znatno poboljšanje kvalitete i intenziteta rasvjete što pruža bolje uvjete rada za zaposlenike kao i za kupce tvrtke Thrace Ipoma.

Resalta je vodeći samostalni pružatelj energetskih usluga u Južnoistočnoj Europi koji je realizirao preko 180 projekata za više od 120 zadovoljnih poslovnih partnera. Dinamična i brzorastuća tvrtka, Resalta javnim i privatnim klijentima pruža usluge financiranja, konceptualizacije i provedbe projekata sa svrhom smanjenja energetske potrošnje i emisije CO2, promovira održivi razvoj i omogućuje smanjuje troškova. Osim što djeluje u Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Srbiji i Sloveniji, Resalta se proširila i na Češku Republiku, Italiju i Poljsku, nudeći isti visoki standard kvalitete svojih usluga po cijeloj Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

 

Ostanite u toku.

Prijavite se na novosti tvrke Resalta.

Uvjeti.

Pretplatom na naš newsletter pristajete primati e-mail poruke od Resalta d.o.o. Cilj našeg newslettera je informiranje posjetitelja Internet stranice, partnera, klijenata i opće javnosti o radu Resalte, njihovim novim projektima, razvoju događaja, predstojećim događajima te vijestima o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost slanja newslettera bit će najviše mjesečna, uz moguće iznimke za neplanirane ali važne vijesti. Zadržavamo isključivo pravo da izmijenimo ili prekinemo newsletter, u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Smatramo vašu privatnost ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti s newslettera u bilo kojem trenutku.