Pravila kolačića

Ova internet stranica koristi kolačiće. U Pravilima se detaljno opisuje kako i koje kolačiće koristimo.

ŠTO SU KOLAČIĆI I KAKO RADE? 

Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se pohranjuje na vaše računalo ili drugi elektronički uređaj kad prvi puta posjetite neku internetsku stranicu.

To su dijelovi informacija o korisniku koji se pohranjuju u internetskom pregledniku koji pristupa internet stranici, a zatim se koriste u različite svrhe kada ponovno posjetite istu internetsku stranicu. Određeni kolačići nužni su za rad internet stranica, dok drugi nude bolje korisničko iskustvo, olakšavaju korištenje web stranica i prikazuju ponude prema preferencijama korisnika.

Svrha pojedinačnih kolačića koje koristi ova web stranica detaljnije je opisana u tablicama u nastavku.

Svi kolačići, izuzev strogo potrebni kolačića, preuzimaju se na Vaš internet preglednik isključivo uz Vašu izričitu suglasnost.

VRSTE KOLAČIĆA I NJIHOVA SVRHA

Ova internet stranica koristi kolačiće.

Možete promijeniti svoj izbor upotrebe kolačića na našoj internet stranici u bilo kojem trenutku odabirom Postavke kolačića na donjoj poveznici i zatim uređivanjem svojih postavki.

OSNOVNI KOLAČIĆI

Osnovni kolačići su isključivo potrebni za rad internet stranice i ne prikupljaju nikakve osobne podatke. Bez ovih kolačića, određene usluge koje biste željeli koristiti na ovoj internet stranici ne bi ispravno radile, stoga će uvijek biti instalirani.

ANALITIČKI KOLAČIĆI

Analitički kolačići bilježe aktivnosti posjetitelja na našoj internet stranici. Uslugu koristimo za analizu prometa (brojanje posjetitelja, prepoznavanje preglednika, evidentiranje vremena koje korisnik provede na web stranici, otkrivanje problema s navigacijom itd.). Oni olakšavaju razvoj internet stranice prilagođene Vašim potrebama i poboljšavaju korisničko iskustvo.

KOLAČIĆI TREĆE STRANE

Ove kolačiće postavljaju vanjski partneri (npr. YouTube) za korištenje funkcionalnosti koja je integrirana u web stranicu putem dodatka. Partnerske tvrtke mogu ih koristiti za izradu profila Vaših interesa, koji se zatim koristi za prikazivanje relevantnih oglasa na drugim internet stranicama. 

Popis kolačića na ovoj web stranici:

1. OSNOVNI KOLAČIĆI

SERVIS IME KOLAČIĆA VREMENSKO TRAJANJE POHRANE U PREGLEDNIKU OPIS KOLAČIĆA UPRAVITELJ
.resalta.hr klaro 1 godina Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija o postavkama vezanim uz korištenje kolačića na web stranici. Resalta
.resalta.hr has_js Vrijeme trajanja sesije Ovi kolačići važni su za funkcioniranje internet stranice i uvijek će biti prisutni. Resalta

2. Piškotki spletne analitike

SERVIS IME KOLAČIĆA VREMENSKO TRAJANJE POHRANE U PREGLEDNIKU OPIS KOLAČIĆA UPRAVITELJ
.google.com _gid 1 dan Web analitika uz pomoć Google Universal Analytics. Ovaj kolačić se koristi za grupiranje ponašanja korisnika za svakog korisnika. https://policies.google.com/ Google
.google.com _ga 2 godine Web analitika uz pomoć Google Universal Analytics. Ovaj kolačić se koristi za praćenje posjetitelja. Google Analytics identificira korisnike jedinstvenim identifikatorom koji se zove Client ID. Ovaj ID se pohranjuje zajedno s drugim parametrima u kolačić _ga. Google
.google.com _gat 1 min Ovaj kolačić se koristi za praćenje učestalosti zahtjeva u usluzi Google Analytics za povećanje produktivnosti mrežnih poziva. Google

3. Piškotki tretjih oseb

SERVIS IME KOLAČIĆA VREMENSKO TRAJANJE POHRANE U PREGLEDNIKU OPIS KOLAČIĆA UPRAVITELJ
.youtube.com Demographics
ACTIVITY
use_hitbox
PREF
VISITOR_INFO1_LIVE
YSC
6 mjeseci
Trajanje sesije
10 godina
8 mjeseci
6 mjeseci
Trajanje sesije
Videozapisi s YouTube-a ugrađeni su na web-mjesto u takozvanom načinu poboljšane privatnosti. Ovaj način rada ne instalira nikakve kolačiće dok ne pritisnete gumb za reprodukciju. YouTube može postaviti kolačić kada počnete reproducirati videozapis, ali te informacije ne otkrivaju vašu privatnost. YouTube

OSTALE POVEZNICE

Na ovoj internet stranici možete pronaći poveznice na druge internet stranice koje nisu pod našom kontrolom. Nismo odgovorni za praksu privatnosti ili sadržaj ovih internet stranica, jednostavno pružamo poveznice koje posjetitelji mogu koristiti za pristup korisnim informacijama.

Opcije za postavljanje kolačića također su dostupne u Vašem internet pregledniku. Internet preglednici koriste različite načine za onemogućavanje kolačića koje obično možete pronaći u izborniku "Alati" ili "Opcije" ili na kartici "Pomoć" u Vašem pregledniku.

Kolačićima upravlja Resalta d.o.o.

Želite li vidjeti još?

Preuzmite naše studije projekata.

Uvjeti.

Pretplatom na naš newsletter pristajete primati e-mail poruke od Resalta d.o.o. Cilj našeg newslettera je informiranje posjetitelja Internet stranice, partnera, klijenata i opće javnosti o radu Resalte, njihovim novim projektima, razvoju događaja, predstojećim događajima te vijestima o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost slanja newslettera bit će najviše mjesečna, uz moguće iznimke za neplanirane ali važne vijesti. Zadržavamo isključivo pravo da izmijenimo ili prekinemo newsletter, u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Smatramo vašu privatnost ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti s newslettera u bilo kojem trenutku.