ESCO Model

Kako da financirate i upravljate vašim projektom energetske efikasnosti?
Naš ključni poslovni model – garantirane uštede, bez investicija.

Pojam ESCO označava tvrtku za pružanje energetskih usluga. Ovaj model omogućava tvrtkama kao što je Resalta da pružaju svoje energetske usluge, a da klijenti ne moraju investirati osobni kapital u projekte. Korištenjem ESCO modela mi vršimo kontrolu potrošnje energije u vašim objektima, predlažemo rješenje, primjenjujemo ga, upravljamo postrojenjem i održavamo, ali najvažnije od svega osiguravamo financiranje tako da se možete fokusirati na vaše osnovne djelatnosti u poslovanju. Garantiramo rezultate, a klijenti otplaćuju ulaganje kroz postignute uštede.

 

PRELIMINARNA I DETALJNA ANALIZA, esco, resalta
PRELIMINARNA I DETALJNA ANALIZA

Osiguravamo preliminarnu procjenu energetskih sistema i detaljnu energetsku inspekciju koja predstavlja osnovu za donošenje odluka za optimizaciju potrošnje energije i postizanje efikasnosti u radu.

RAZVOJ ENERGETSKIH RJEŠENJA
RAZVOJ ENERGETSKIH RJEŠENJA

Prikupljanjem i analizom ključnih podataka u skladu sa različitim indikatorima, kreiramo rješenja za povećanje energetske efikasnosti i smanjenje troškova.

FINANCIRANJE
FINANCIRANJE

Nudimo energetska rješenja koja se otplaćuju kroz uštede. Garantiramo parcijalno ili 100%-no financiranje za takva energetska rješenja.

IMPLEMENTACIJA
IMPLEMENTACIJA

S našim znanjem, stručnošću i iskustvom u upravljanju zahtjevnim projektima, imamo sveopći pristup u investiranju.

RAD I ODRŽAVANJE
RAD I ODRŽAVANJE

Nudimo čitav niz usluga za upravljanje i održavanje realiziranih energetskih projekata.

Želite li vidjeti još?

Preuzmite naše studije projekata.

Uvjeti.

Pretplatom na naš newsletter pristajete primati e-mail poruke od Resalta d.o.o. Cilj našeg newslettera je informiranje posjetitelja Internet stranice, partnera, klijenata i opće javnosti o radu Resalte, njihovim novim projektima, razvoju događaja, predstojećim događajima te vijestima o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost slanja newslettera bit će najviše mjesečna, uz moguće iznimke za neplanirane ali važne vijesti. Zadržavamo isključivo pravo da izmijenimo ili prekinemo newsletter, u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Smatramo vašu privatnost ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti s newslettera u bilo kojem trenutku.