Pravna obavijest

Informacije sadržane na ovoj web stranici služe samo za opću informaciju. Informacije pruža Resalta d.o.o. i dok pokušavamo ažurirati i ispravljati,  ne dajemo nikakve izjave ili garancije bilo koje vrste, eksplicitne ili implicitne, o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, podobnosti ili dostupnosti informacija, proizvoda, usluga ili srodnih grafika sadržanih na web lokaciji za bilo koju svrhu. Stoga je svako oslanjanje na takve informacije  strogo na vlastiti rizik. Informacije dostavljene na web stranici ne treba koristiti kao zamjenu za konzultacije sa energetskim, inženjerskim, financijskim ili drugim konzultantom. Prije donošenja bilo kakve odluke ili poduzimanja bilo kakvih akcija, konzultirajte savjetnika iz Resalte.

Resalta d.o.o. i njene partnerske kompanije, agenti ili zaposleni u njima, ni u kojem slučaju neće biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući bez ograničenja, indirektni ili posljedični gubitak ili štetu ili bilo koji gubitak ili štetu koja proizilazi iz gubitaka podataka ili profita koji proizlaze iz ili u vezi s korištenjem ove internet stranice.

Kroz ovu web stranicu možete biti povezani i s drugim web stranicama koje nisu pod kontrolom Resalta d.o.o . Mi nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem i dostupnošću tih web stranica. Uključivanje bilo kakvih veza s drugim web stranicama ne mora podrazumijevati preporuku ili podržati stavove izražene unutar njih.

Napravljen je svaki korak kako bi se stranica održala bez problema. Međutim, Resalta d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost i neće biti odgovorna za to ako je web stranica privremeno nedostupna zbog tehničkih problema izvan naše kontrole.

 

Želite li vidjeti još?

Preuzmite naše studije projekata.

Uvjeti.

Pretplatom na naš newsletter pristajete primati e-mail poruke od Resalta d.o.o. Cilj našeg newslettera je informiranje posjetitelja Internet stranice, partnera, klijenata i opće javnosti o radu Resalte, njihovim novim projektima, razvoju događaja, predstojećim događajima te vijestima o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost slanja newslettera bit će najviše mjesečna, uz moguće iznimke za neplanirane ali važne vijesti. Zadržavamo isključivo pravo da izmijenimo ili prekinemo newsletter, u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Smatramo vašu privatnost ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti s newslettera u bilo kojem trenutku.