O nama

Tko smo mi

Tvrtka Resalta je osnovana 2011. sa ciljem da postane vodeći pružatelj energetskih usluga u regiji. Za šest godina zabilježili smo nevjerojatan rast, stekli bogato iskustvo i pomogli mnogim tvrtkama i javnim ustanovama smanjenje troškova energije, poboljšanje energetske efikasnost i smanjenje emisije stakleničkih plinova. Naš cilj ostaje nepromijenjen i mi nastavljamo s proširenjem našeg portfelja usluga kako bismo dosljedno nudili najbolja rješenja za energetske izazove naših klijenata.

Who we are, Resalta

Naša misija

Naša misija je da svim našim klijentima osiguramo inovativna, tehnološki napredna i pouzdana rješenja u području energetskih usluga, koja snažno poboljšavaju njihovu poslovnu konkurenciju, energetsku efikasnost i odnos prema zaštiti životne sredine.

 

Naši stručnjaci, brojna različita iskustva i akcije usmjerene su prema pozitivnim rezultatima koja potvrđuju našu posvećenost.

Naša prisutnost

Prisutni smo širom centralne i istočne Europe, razvijajući projekte obnovljivih izvora energije i poboljšavajući energetsku efikasnost gdje god je to potrebno. 

Zašto izabrati kompaniju Resalta?

Garancija uštede

Jedina prava mjera uspjeha naših projekata su uštede koje ostvaruju naši klijenti. Kao pouzdani partner, mi u tvrtki Resalta garantiramo našim klijentima ove uštede i precizno ispunjavamo svoja obećanja.

Tehnološka neutralnost

Ne ovisimo o nijednom dobavljaču opreme ili tehnologije, time uvijek osiguravamo našim klijentima ponudu najbolje dostupne tehnologije, prilagođene njihovim specifičnim potrebama.

Raznovrsna stručnost

Naši članovi tima su dokazani stručnjaci iz različitih regija, s dragocjenim iskustvom na određenom području. To nam omogućuje da svojim klijentima ponudimo širok spektar specijaliziranih energetskih usluga.

Inovacije

Inovacija je od bitnog značaja za tvrtku Resalta. Naša rješenja su prilagođena svakom pojedinačnom projektu, i koristimo najnovije tehnologije i sve resurse koji su nam na raspolaganju kako bismo pružili najbolјa rješenja i premostili čak i najveće izazove.

Ekološka odgovornost

Održivost, smanjenje emisije CO2 i zaštita životne sredine klјučni su faktori u našem radu. Nastojimo biti sigurni da projekti koje izrađujemo i mjere koje provodimo pomažu ne samo našim klijentima, već i široj zajednici i njihovom okruženju u cjelini, stvarajući čistu energiju koja će trajati dug niz godina.

Neovisnost

Resalta ima snažnu podršku i višegodišnje iskustvo i stručnost, ali mi održavamo fleksibilan, odgovoran i prilagodlјiv način razmišlјanja. Naša neovisnost omogućava nam brzinu i efikasnost kako bismo na najbolјi način zadovolјili potrebe svojih klijenata, u kratkom vremenskom roku i uz osiguranje prilagođenih rješenja.

Dioničari

Dioničari, Resalta

Našu dioničarsku strukturu čine vodeće međunarodne tvrtke i privatni investicijski fondovi. Oni svjedoče našoj profesionalnosti i sposobnosti ispunjavanja svih obećanja.

Energetika Ljubljana European Investment Fund & SID Banka BlackPeak PS logo

Naš tim

Ključ uspjeha bilo koje tvrtke su njeni ljudi. Tvrtka Resalta se od samog osnivanja brinula o tome da angažira i zadrži najbolje stručnjake u svojim područjima, od inženjerstva do financija.

Ova jedinstvena kombinacija talentiranih i vrijednih ljudi omogućava nam pružanje usluga svojim klijentima na najbolji mogući način.

Karijera

Ukoliko ste dinamičan, motiviran i vrijedan timski igrač koji je posvećen energetskoj efikasnosti, i ukoliko biste željeli raditi na projektima širom regije, molimo vas provjerite slobodna radna mjesta i pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo. 

One file only.
500 MB limit.
Allowed types: pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Odricanje
Želite li vidjeti još?

Preuzmite naše studije projekata.

Uvjeti.

Pretplatom na naš newsletter pristajete primati e-mail poruke od Resalta d.o.o. Cilj našeg newslettera je informiranje posjetitelja Internet stranice, partnera, klijenata i opće javnosti o radu Resalte, njihovim novim projektima, razvoju događaja, predstojećim događajima te vijestima o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost slanja newslettera bit će najviše mjesečna, uz moguće iznimke za neplanirane ali važne vijesti. Zadržavamo isključivo pravo da izmijenimo ili prekinemo newsletter, u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Smatramo vašu privatnost ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti s newslettera u bilo kojem trenutku.