Industrije

Tvrtka Resalta ima odličan tim inženjera s dugogodišnjim raznolikim iskustvom na osnovu kojeg rješavaju različite probleme za različite klijente. Ovo je posebno korisno s obzirom na to da se mi ne ograničavamo na rad u okviru jedne industrije već rješavamo energetske probleme različitih klijenata.

Svaki klijent se razlikuje od drugog i svaki projekt je jedinstven.

Dolje možete pronaći pregled glavnih sektora u okviru kojih radimo, zajedno sa našim razumijevanjem specifičnih potreba i izazova koji se mogu javiti unutar svakog. Ovaj popis nije konačan – slobodno nam se obratite čak i ako ne možete naći svoj sektor među onima koji su navedeni dolje. 

Industrijski sektor Resalta
Industrijski sektor
Općine i gradovi
Uslužne tvrtke i poslovne zgrade
Veliki projekti proizvodnje energije Resalta
Veliki projekti proizvodnje energije
Sve
Industrija
Food Industry, Resalta

Prehrambena industrija

Iskustvo Resalte može pružiti najbolja specijalizirana rješenja za poboljšanje energetske efikasnosti u prehrambenoj industriji.

Autoindustrija, Resalta

Autoindustrija

Tvrtka Resalta pruža stručnu pomoć u savjetovanju i provođenju rješenja za povećanje energetske efikasnosti za industrijske firme.

Proizvodnja i prerada

Proizvodnja i prerada

Tvrtka Resalta pruža stručnu pomoć u savjetovanju i provođenju rješenja za povećanje energetske efikasnosti za industrijske firme.

Financiranje

Financiranje

Resalta osigurava  financiranje za industrijske klijente koji žele poboljšati svoju energetsku efikasnost, osim razvoja projekta, implementacije, rada i održavanja.

Javni sektor
Financiranje

Financiranje

Resalta osigurava  financiranje za industrijske klijente koji žele poboljšati svoju energetsku efikasnost, osim razvoja projekta, implementacije, rada i održavanja.

Domovi za starije i nemoćne, Resalta

Domovi za starije i nemoćne

Tvrtka Resalta je pouzdan partner gerontoloških centara širom jugoistočne Europe.

Obrazovne i državne institucije

Obrazovne i državne institucije

Resalta je ponosna na svoja rješenja za javne institucije kojima povećava energetsku efikasnost, ali i udobnost zaposlenih i posjetitelja.

Općine i gradovi, Resalta

Općine i gradovi

Resalta je provjereni privatni partner koji pruža rješenja javnim klijentima za poboljšanje energetske efikasnosti i očuvanje životne sredine.

Ugostiteljstvo i poslovni centri
Financiranje

Financiranje

Resalta može financirati vaš projekt energetske efikasnosti, bez utjecaja na vašu bilancu.

Uslužne tvrtke i poslovne zgrade, Resalta, industries

Servis i posao

Resalta nudi raznovrsna rješenja namijenjena servisnim kompanijama i poslovnim klijentima, maksimizirajući energetsku efikasnost.

Maloprodaja, Resalta

Maloprodaja

Resalta može osigurati da vaš maloprodajni centar ima efikasne sustave za hlađenje, grijanje i rasvjetu, omogućava vašim posjetiteljima da kupuju u ugodnom ambijentu.

Hoteli i toplice, Resalta

Hoteli i toplice

Resalta nudi poputna rješenja za ugostiteljski sektor, poboljšavajući energetsku učinkovitost i smanjujući troškove bez narušavanja poslovanja.

Proizvodnja energije iz obnovljivih izvora
Deponijski plin

Deponijski plin

Resalta pomaže javnim i privatnim klijentima da iskoristi potencijal deponija kao obnovljivih izvora energije.

Bioplin

Bioplin

Resalta pomaže komercijalnim i javnim klijentima da koriste bioplin, prirodni nusproizvod tretmana otpadnih voda, deponija i životinjskog otpada, kao vid obnovljive energije.

Solarna energija

Solarna energija

Tvrtka  Resalta je razvila, instalirala, financirala i održava sustave solarne energije širom jugoistočne Europe, uključujući inovativne industrijske i javne sustave solarne energije.

Kogeneracija toplinske i električne energije, Resalta

Kogeneracija toplinske i električne energije

Današnja tehnologija omogućava istovremenu proizvodnju toplinske i električne energije zahvalјujući procesu pod nazivom kogeneracija ili kombinirana proizvodnja toplinske i električne energije (CHP).

Želite li vidjeti još?

Preuzmite naše studije projekata.

Uvjeti.

Pretplatom na naš newsletter pristajete primati e-mail poruke od Resalta d.o.o. Cilj našeg newslettera je informiranje posjetitelja Internet stranice, partnera, klijenata i opće javnosti o radu Resalte, njihovim novim projektima, razvoju događaja, predstojećim događajima te vijestima o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost slanja newslettera bit će najviše mjesečna, uz moguće iznimke za neplanirane ali važne vijesti. Zadržavamo isključivo pravo da izmijenimo ili prekinemo newsletter, u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Smatramo vašu privatnost ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti s newslettera u bilo kojem trenutku.