Drugi projekt Resalte s PLIVOM

Resalta pokreće drugi projekt s farmaceutskim liderom PLIVA, članicom Teva Pharmaceuticals. Objekti PLIVE koji se nalaze u Savsko Marofu, Hrvatska, bit će podvrgnuti projektu energetske učinkovitosti kojim će se zamijeniti pumpe za distribuciju rashladne vode.

Kao društveno odgovorna tvrtka, PLIVA se usmjerila optimizaciji energetske učinkovitosti u svom poslovanju i smanjenju emisije ugljikovog dioksida. Resalta je angažirana izvrši provede procjenu potencijalnih projekata optimizacije potrošnje energije u objektima PLIVE. Jedan od ključnih zaključaka provedene revizije bio je potencijal za optimizaciju sustava pumpi za vodu. U tu svrhu, Resalta će provesti zamjenu postojećih cirkulacijskih crpki s crpkama više energetske učinkovitosti s pogonima promjenjive frekvencije (VFD) koji omogućuju veću fleksibilnost i bolju prilagodbu potrebama rashladne vode.

 

Pliva

 

Ostanite u toku.

Prijavite se na novosti tvrke Resalta.

Uvjeti.

Pretplatom na naš newsletter pristajete primati e-mail poruke od Resalta d.o.o. Cilj našeg newslettera je informiranje posjetitelja Internet stranice, partnera, klijenata i opće javnosti o radu Resalte, njihovim novim projektima, razvoju događaja, predstojećim događajima te vijestima o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost slanja newslettera bit će najviše mjesečna, uz moguće iznimke za neplanirane ali važne vijesti. Zadržavamo isključivo pravo da izmijenimo ili prekinemo newsletter, u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Smatramo vašu privatnost ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti s newslettera u bilo kojem trenutku.